Σεμινάρια και Ομιλίες

Σεμινάρια

Η λογοθεραπεία είναι επάγγελμα που διαρκώς εξελίσσεται. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση διασφαλίζει την ετοιμότητα του λογοθεραπευτή να ασκεί το επάγγελμα με τρόπο που είναι αποτελεσματικός, ωφέλιμος και ασφαλής  και σύμφωνος με τις καλές κλινικές πρακτικές και τις εξελίξεις της επιστήμης. Η κλινική εξειδίκευση στις διαταραχές ροής της ομιλίας απαιτεί ένα ακόμα βαθύτερο επίπεδο εκπαίδευσης, ανάπτυξης και διατήρησης εξειδικευμένων κλινικών δεξιοτήτων.

Το ΚΕΘΤ παρέχει εξειδικευμένα σεμινάρια, διαβαθμισμένα ως προς το επίπεδο δυσκολίας και εξειδίκευσης για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των κλινικών που ασχολούνται με τις διαταραχές ροής της ομιλίας.

Τα σεμινάρια συμπληρώνουν και συμπληρώνονται από τα προγράμματα εποπτειών και μπορούν να συνυπολογιστούν σαν ώρες εκπαίδευσης  για την απόκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου εξειδικευμένου θεραπευτή τραυλισμού  European Fluency Specialist (EFS).

null

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση στο Palin PCI

Διήμερο Σεμινάριο πιστοποιημένο από το Michael Palin Centre.Μάθε περισσότερα »

Ξεκινώ να δουλεύω με τραυλισμό

Διήμερο Σεμινάριο: Όλα τα εφόδια για να ξεκινήσετε να δουλεύετε με τις Διαταραχές Ροής της Ομιλίας.Μάθε περισσότερα »
null

Λεξιπόντιξ - Επίπεδο1 & 2: Διερευνητική Διαδικασία & Θεραπεία

Πενθήμερο Σεμινάριο: Επίσημη εκπαίδευση στη Διερευνητική Διαδικασία και τη Θεραπεία του Προγράμματος Λεξιπόντιξ.Μάθε περισσότερα »

Τεχνικές Ομιλίας

Σεμινάριο μίας μέρας: Εξοικείωση με τις βασικές τεχνικές ομιλίας και τη χρήση τους στη θεραπεία τραυλισμού.Μάθετε Περισσότερα »

Δουλεύοντας με παιδιά, εφήβους και ενηλίκους που τραυλίζουν

Σεμινάριο μίας μέρας για φορείς και κέντρα.Μάθε περισσότερα »

Ας μιλήσουμε για τον τραυλισμό

Ενημερωτική Ομιλία 2 ωρών. Απευθύνεται σε γονείς και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων.Μάθε περισσότερα »

Είπαν για τα σεμινάρια και τις εποπτείες

“Τέλεια οργάνωση – εξαιρετικός εισηγητής – κατανόηση του τραυλισμού τόσο από την πλευρά του θεραπευτή όσο και από την πλευρά του θεραπευόμενου. – εκμάθηση τρόπου αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπείας.” 

” Ήταν ένα από τα καλυτέρα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα . Σημαντικός ο περιορισμένος αριθμός ατόμων που παρακολούθησαν το σεμινάριο. Βοήθησε στο να γίνεται διάλογος και όχι βαρετός μονόλογος. Ανταλλάξαμε απόψεις, προβληματιστήκαμε, φτάσαμε στην εκμαίευση συμπερασμάτων και λύσεων.”

” Με άλλαξε σαν θεραπευτή και κυρίως σαν άνθρωπο. Μπορώ να αντιληφθώ τη σημαντικότητα του να μπορώ να εστιάζω στο θετικό! Μια μικρή αλλαγή, που ελπίζω να με οδηγήσει σε μια μεγάλη.”

Προσεχείς Διοργανώσεις

Language