Ποιοι Είμαστε

Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού

Είμαστε το μόνο εξειδικευμένο κέντρο στην Ελλάδα για τις διαταραχές ροής της ομιλίας, τον τραυλισμό και τον βατταρισμό, με κλινική εμπειρία 25 χρόνων.  Παρέχουμε εξειδικευμένα προγραμματα λογοθεραπείας για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους. Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις, αναπτύσσουμε νέα προγράμματα θεραπείας και διερευνούμε την κλινική τους αποτελεσματικότητα. Μοιραζόμαστε τη γνώση μας, εποπτεύουμε και εκπαιδεύουμε άλλους λογοθεραπευτές.

Δημιουργούμε θεραπευτικές συμμαχίες. Αξιοποιούμε τη θεραπευτική σχέση για να ενδυναμώσουμε την οικογένεια ή τον ενήλικο να χρησιμοποιήσει τους πόρους του και το δυναμικό του για να φτάσει στον επιθυμητό του προορισμό και να επιτύχει τις αλλαγές που προσδοκά.

… όπως λέει ο Conture:

“περπατάμε με τα παπούτσια του παιδού” τον δρόμο προς την επικοινωνιακή αλλαγή. Βλέπουμε τα πρόσωπα που τραυλίζουν που δουλεύουμε μαζί, να ενδυναμώνονται, να αλλάζουν την επικοινωνία τους, να αλλάζουν τη ζωή τους.

Ο τραυλισμός κάθε προσώπου είναι διαφορετικός. Δεν υπάρχει μία θεραπεία ή μία προσέγγιση που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των προσώπων που τραυλίζουν. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα θεραπείας που παρέχουμε και συζητήστε μαζί μας ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Θεραπευτικά Προγράμματα

Θεραπεία για Παιδιά, Εφήβους και ΕνηλίκουςΜάθε περισσότερα »

Εκπαίδευση Θεραπευτών

Σεμινάρια, Εποπτείες, Coaching, Mentoring λογοθεραπευτών και φοιτητών λογοθεραπείας.Μάθε περισσότερα »

Έρευνα

Ερευνητικά Προγράμματα, Δημοσιεύσεις, Επιστημονικές Ανακοινώσεις.Μάθε περισσότερα »

Θεραπευτική Ομάδα ΚΕΘΤ

180907 team
Δουλεύουμε συνεργατικά για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαστε μία δυναμική θεραπευτική ομάδα, με υψηλή κλινική εξειδίκευση και εμπειρία στις διαταραχές ροής της ομιλίας. Έχουμε αγάπη και κέφι για τη δουλειά μας και ακολουθούμε στενά τις εξελίξεις της επιστήμης και της κλινικής εξειδίκευσης στις διαταραχές ροής της ομιλίας. Ακολουθούμε σχέδιο ατομικής και ομαδικής συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και εποπτείας. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, μαθαίνουμε από τα παιδιά, τους γονείς και τους ενηλίκους που δουλεύουμε μαζί. Εξελισσόμαστε διαρκώς.

Το ΚΕΘΤ είναι εταίρος του ECSF

European Clinical Specialization in Fluency Disorders
null

European Clinical Specialization Fluency Disorders

Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων κλινικής εξειδίκευσης στις διαταραχές ροής της ομιλίας στην Ευρώπη. Συμμετέχουμε στην κλινική εξειδίκευση ευρωπαίων λογοθεραπευτών.Μάθε περισσότερα »
Language