Μιλάμε για τον Τραυλισμό – Διαδικτυακή Συνάντηση

Στις 22 Οκτωβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Τραυλισμό, μιλάμε για τις αλλαγές που θα θέλαμε να συμβούν στον κόσμο που μας περιβάλλει. Αλλαγές στην ποιότητα ζωής των προσώπων που τραυλίζουν, στα κοινωνικά στερεότυπα, στις παροχές και την υποστήριξη από την πολιτεία, στην έρευνα και τη θεραπευτική υποστήριξη, στις κοινωνικές σχέσεις, στην καθημερινή επικοινωνία. Το Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού (ΚΕΘΤ) θέλοντας να διευκολύνει αυτή τη συζήτηση διοργανώνει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου διαδικτυακή συνάντηση με θέμα:

Μιλάμε για τον Τραυλισμό

Διαδικτυακή Συνάντηση

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021.

18.00 – 21.00

Πρόσωπα που τραυλίζουν, γονείς παιδιών που τραυλίζουν και εξειδικευμένοι λογοθεραπευτές στις διαταραχές ροής της ομιλίας θα μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους και τις προσδοκίες τους για το μέλλον και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις όλων εσάς που θα συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συνάντηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom με Ελεύθερη Συμμετοχή. Δηλώνοντας συμμετοχή αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρόγραμμα της συνάντησης:

Α. Ο τραυλισμός μου και εγώ. Πρόσωπα που τραυλίζουν και γονείς παιδιών που τραυλίζουν, μιλούν για την προσωπική τους εμπειρία με τον τραυλισμό, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και τον τρόπο που τις διαχειρίστηκαν. Απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού και περιγράφουν τη διαφορά που θα ήθελαν να δουν να συμβαίνει στην κοινωνία μας.

Β. Τραυλισμός! Τι κάνω τώρα;

Εξειδικευμένοι λογοθεραπευτές στις διαταραχές ροής της ομιλίας μιλούν για τις εμπειρίες του θεραπευτή, συζητούν για τις προκλήσεις του θεραπευτή, για τα σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα και τις διαθέσιμες θεραπείες. Μαζί με τα ΠπΤ και τους γονείς απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπευτική εμπειρία και διατυπώνουν και τις δικές τους προσδοκίες από το μέλλον.

Γ. Το μέλλον που προσδοκούμε: Οι ομιλητές και όσοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση διαδικτυακά διατυπώνουν τις προσδοκίες τους μέσω του chat της συνάντησης στην πλατφόρμα. Οι προσδοκίες θα καταγραφούν, θα ομαδοποιηθούν και θα αναρτηθούν στη σελίδα του ΚΕΘΤ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν το αποτέλεσμα της διαδικτυακής συνάντησης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όροι Συμμετοχής

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία και εκδήλωση ενδιαφέροντος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Language