Όροι Συμμετοχής σε Διαδικτυακή Ημερίδα – Συνάντηση

Όροι Συμμετοχής

Δηλώνοντας συμμετοχή στη διαδικτυακή ημερίδα -συνάντηση -δράση του ΚΕΘΤ δηλώνετε ρητά ότι αποδέχεστε όλους τους όρους συμμετοχής που περιγράφονται παρακάτω και ενημερώνεστε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το ΚΕΘΤ:

  1. Η συμμετοχή στη διαδικτυακή ημερίδα – δημόσια ομιλία – συνάντηση – δράση που οργανώνει το ΚΕΘΤ, είναι υποχρεωτικά επώνυμη.
  2. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται ρητώς, η με οποιονδήποτε τρόπο μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφιση, του σεμιναρίου και η μετάδοση, ανάρτηση, προβολή του υλικού αυτού σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, στο διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωση ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση, από τους συμμετέχοντες.
  3. Με τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και αποδέχονται ότι μιλούν δημόσια στο διαδικτυακό ακροατήριο της ημερίδας/διαδικτυακής συνάντησης και ότι τα γραπτά μηνύματα που αποστέλλουν κατά τη διάρκειά της  κοινοποιούνται προς όλους και αποτελούν δημόσιο και όχι ιδιωτικό υλικό.
  4. Οι τοποθετήσεις, δηλώσεις, σχόλια, απόψεις των συμμετεχόντων εκφράζουν προσωπικές αποκλειστικά θέσεις και όχι τις θέσεις και τις απόψεις του ΚΕΘΤ.
  5. Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται να σέβονται το πρόσωπο και τις απόψεις κάθε ομιλητή και κάθε συμμετέχοντα. Οποιαδήποτε ενέργεια θίγει την προσωπικότητα συμμετέχοντα αποτελεί λόγο άμεσου αποκλεισμού από τη συνάντηση και διακοπής της σύνδεσης.
  6. Ο διαχειριστής της συζήτησης έχει δικαίωμα να αποκλείσει  οποιουδήποτε συμμετέχοντα ή να διακόψει τη σύνδεσή του χωρίς την υποχρέωση προειδοποίησης ή αιτιολόγησης.
  7. Με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι είναι ενήλικοι. Ανήλικα παιδιά συμμετέχουν υποχρεωτικά με τη συναίνεση του/των γονέων καθώς και με την υποχρεωτική παρουσία ενός εκ των γονέων. Ο γονέας έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή του ανήλικου παιδιού και αναλαμβάνει την εποπτεία του ανηλίκου κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
  8. Προσωπικά Δεδομένα : Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτού του σεμιναρίου/ημερίδας/συνάντησης/δράσης  γίνεται επεξεργασία (συλλογή, χρήση, τήρηση σε αρχείο) προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχετε δώσει εσείς ο ίδιος/η ίδια στη δήλωση συμμετοχής. Συλλέγονται μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για τον παραπάνω σκοπό και χρησιμοποιούνται μόνο για αυτόν. Αν χρειαστεί να συλλεγούν τα δεδομένα σας για άλλους σκοπούς, θα ενημερωθείτε σχετικά και αν απαιτείται θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας. Στην περίπτωση που την δώσετε, έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσετε, χωρίς αυτό να έχει οποιαδήποτε επίδραση στις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες.
  9. Αποποίηση Ευθύνης : 1. Το ΚΕΘΤ λαμβάνει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης και διαδικτυακών σεμιναρίων που εφαρμόζουν τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών τηλεδιάσκεψης/διαδικτυακών σεμιναρίων ενέχει τον κίνδυνο υποκλοπής/διαρροής προσωπικών δεδομένων και αποδέχονται ότι συμμετέχουν στο διαδικτυακό σεμινάριο με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Το ΚΕΘΤ δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση διαρροής προσωπικών δεδομένων που μπορεί να προκύψει από τη χρήση των εφαρμογών τηλεδιάσκεψης/διαδικτυακών σεμιναρίων. 2. Το ΚΕΘΤ δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για την κακόβουλη συμπεριφορά των συμμετεχόντων στο σεμινάριο/ημερίδα/διαδικτυακή συνάντηση/δράση και για πράξεις τους που παραβιάζουν τους όρους συμμετοχής και τον νόμο (όπως για παράδειγμα η καταγραφή, βιντεοσκόπηση, ηχογράφηση της ημερίδας/σεμιναρίου/ δράσης και η κάθε είδους χρήση αυτού του υλικού).
Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία και εκδήλωση ενδιαφέροντος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Language